Homlokzat tisztító technológia

Homlokzat tisztítás, technológia forgalmazás, képzés

Fertőtlenítők

Levegő és felület fertőtlenítés

Steril Systems PF 512 Levegő fertőtlenítő

PF 512 levegő fertőtlenítő

A PF512 levegőfertőtlenítő egység hatékonyan fertőtleníti a már keringésben lévő helyiség levegőt (például a  ventilátorok által keringetett levegőt). A keringő levegő átáramlik a légfertőtlenítő egységen, amely UV-C sugarat bocsát ki a nem kívánt mikroorganizmusok megbízható eltávolítása érdekében.

Steril Systems AR 300 – 1500 evegő és felület fertőtlenítő

AR 300 – 1500 levegő és felület fertőtlenítő

Az AR eszközöket a helyiség levegőjének és felületeinek sterilizálására használják a személyzet távollétében. A levegőt, felületeket és a munkaterületeket UV-C fény felhasználásával sterilizálja, a baktériumok, vírusok, élesztők és penész spórák eltávolítására.

Steril Systems ULE1000 örnyezeti levegő fertőtlenítő egység

ULE1000 környezeti levegő fertőtlenítő egység

Az ULE 1000-et a helyiség levegőjének hatékony fertőtlenítésére tervezték olyan helyre, ahol nincs különálló levegő keringetés. Ez a kiváló minőségű UV-C légfertőtlenítő egység beépített ventilátorral megbízhatóan fertőtleníti a helyiség levegőjét.

Steril Systems ULE2000 Környezeti levegő fertőtlenítő egység

ULE2000 környezeti levegő fertőtlenítő egység

Az ULE2000-et kifejezetten azoknak a helyeknek a fertőtlenítésére fejlesztették ki, amelyekben személyzet tartózkodik, nehéz környezeti körülmények között, vagy magas szintű szennyeződés esetén. Ez a kiváló minőségű UV-C légfertőtlenítő egység beépített ventilátorral megbízhatóan fertőtleníti a légáramot.

Steril Systems OZ 75 Ózongenerátor

OZ 75 ózongenerátor

Az OZ75 ózongenerátor egydózisú fertőtlenítéshez és szagok eltávolításához nagy helyiségekben a személyzet távollétében. Kifejezetten az élelmiszeripar igényeinek való megfelelésre tervezték.

Steril Systems OZ 60 Ózongenerátor

OZ 60 ózongenerátor

Az OZ60 ózongenerátor egydózisú fertőtlenítéshez és szagok eltávolításához használható, elsősorban száraz környezeti helyiségekben a személyzet távollétében.

Steril Systems WDS 12 – 1040 Vízfertőtlenítés

WDS 12 – 1040 vízfertőtlenítő

A WDS sorozatot arra használják, hogy megbízhatóan sterilizálják a magán ivóvizet, valamint feldolgozzák a vizet, a tó- és haltenyésztést vagy a fürdővizet. Az UV-C fény megbízhatóan eltávolítja a nem kívánt mikroorganizmusokat, garantálva ugyanakkor, hogy a víz megtartja minden értékes ásványi anyagot.

CLEAN WALL Kft.

A tiszta homlokzatokért!

Cím: 9900 Körmend, Ipari Park, 1540/36 hrsz.

Telefon:  +36 70 368 0122

e-mail: office@clean-wall.eu

© 2021 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper