Homlokzat tisztító technológia

Homlokzat tisztítás, technológia forgalmazás, képzés

Rólunk

Technológiánk jelen van Németországban, Ausztriában, Svájcban, és most már Magyarországon is. Magyországi telephelyünk Körmenden az Ipariparkban található!

A CLEAN WALL homlokzat tisztító rendszerek, és tisztítószerek küldetése:

"Szeretjük, amit csinálunk!" Hányszor hallotta ezt a mondást? Mi valóban büszkén mondhatjuk: Szeretjük megtisztítani épületeink homlokzatait a szennyeződésektől! Az általunk alkalmazott tisztítószerek Németországban található épületekhez speciálisan fejlesztették, mely Magyarországra is tökéletesen alkalmazható!

A CLEAN WALL filozófia:

Hogy lehet ez? A takarítás nem szórakoztató, igaz? Ez gyümölcsöző találkozás az emberek: a kollégák, a beszállítók és az ügyfelek között, akik mind élvezik a csillogó, tiszta homlokzat ragyogó pompáját. Szeretjük látni az emberek örömét, akik végigélik a változás szépségét. Szeretjük a szabadban tartózkodást, és a szabad levegő frissességének érzését. És mindazt a jó érzés, ahogy az évtizedes szennyeződésektől maegszabadul az épület, és visszanyeri újkori arculatát.

Célkitűzésünk:

Szeretnénk visszaadni épületeik újkori ragyogását, és ezáltal ügyfeleinknek biztosítani a szép, üde környezet örömét. Minden eszközzel ezt a célt segítjük.
Lépjen kapcsolatba velünk!

CLEAN WALL Kft.

A tiszta homlokzatokért!

Cím: 9900 Körmend, Ipari Park, 1540/36 hrsz.

Telefon:  +36 70 368 0122

e-mail: office@clean-wall.eu

© 2021 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper