Homlokzat tisztító technológia

Homlokzat tisztítás, technológia forgalmazás, képzés

CLEAN WALL homlokzat tisztítás technológia

Ha koszos az autója, akkor újrafesti?

Természetesen nem! Lemossa, hogy újra ragyogjon. Ha mégis úgy dönt, hogy át kell festeni, akkor sem a régi lakkra megy az új réteg. Lecsiszolják, tisztítják, előkészítik a festéshez!

Ezt csináljuk mi is a homlokzattal! Lemossuk, majd a tartósság érdekében speciális védőréteggel bevonjuk.

 

A ház homlokzatának szennyeződése, fal elszíneződés

A ház homlokzatának szennyeződéseAbban mindannyian egyetértünk, hogy szükséges az épületek tisztítása ugyanúgy, mint az autók esetében.

A ház falait meg kell tisztítani az évtizedek alatt lerakódott szennyeződésektől, algáktól, gombáktól és baktériumtelepektől.

De mi maga a szennyeződés?

Csak a látványt rontja, vagy károsítja a homlokzat szerkezetét is?

Mit tehetünk ellene? 

Örömmel válaszolunk kérdéseire!

 

Mit tisztítunk még:

Napelem panelek tökéletes tisztítása

Napelem panel tökéletes tisztítása

 

Kőburkolatok tisztítása

Kőburkolatok tisztítása

 

Tetőcserép, palatető tisztítása, festése

Tetőcserép, palatető tisztítása, festése

 

A tisztított, megkopott tetőcserepet, vagy palatetőt igény esetén lefestjük, teljesen újjávarázsolva a tetőszerkezet látványát.

 

Mit lehet tenni a homlokzat szennyezés ellen?

Az algáknak mindössze vízre és fényre van szükségük az élethez és a növekedéshez. Tehát a természetes időjárási körülmények között az algák mindenhol kialakulhatnak, és gyorsan megtalálják az ideális növekedési feltételeket. Ez azt jelenti, hogy a modern építési technológiák, valamint a korszerű festékek és a bevonatok ellenére sem zárhatjuk ki az algák megjelenését.

Ezek miatt még fontosabb, hogy a szennyeződések időben eltűnjenek a homlokzatról, még mielőtt azok nem csupán a látványt rontanák el, hanem veszélyessé válnának falaink állagára. Egyedülálló homlokzattisztítási eljárásunkkal ezt különösen kímélő módon tesszük, és védő fertőtlenítőszerrel megakadályozzuk, hogy gyorsan egy új, csúnya biofilm rakódjon le a ház falára.

A homlokzat elszíneződésének oka:

A ház falain a csúnya elszíneződés leggyakoribb okai az algák és a gombák. Az a tény, hogy a fedőréteg termikusan el van választva a falaktól, gyor páralecsapódást okoz a felületen. A kondenzáció által létrejött nedvesség ideális táptalajt biztosít az algák és gombaspórák számára, amelyek gyorsan elterjednek, és általában zöldesfekete vagy rozsdabarna bevonattal járnak. A falakra rácsapódó eső vagy a hiányzó ereszcsatorna tovább segíti a növekedésüket.

Ez nem csak kellemetlen, de ártalmas is lehet a homlokzatra. Saját életfolyamatai közben során a keletkező bio-bevonat kis mennyiségű savat termel, amelyek hosszú távon korrozív hatásúak, és ezáltal a vakolat szilárdsága csökkenhet, és porózussá válhat. Ezáltal a lebegő mikrorészecskék és a szennyező anyagok könnyebben bejuthak a falba, amely nélyebb elszíneződéshez vezethet. A homlokzat rendszeres tisztítása megvédi homlokzatát a káros hatásoktól, és hosszabb ideig élvezheti otthonát.

A homlokzat tisztítása - a megoldás

  • Eljárásunkkal bármilyen anyagú - nemesvakolat, kő, stb. - de akár fém (alumínium) falfelületek kezelése is megoldható
  • Műemlék épületek tisztítását is vállaljuk!
  • 11 m magasságig állványozás nélkül dolgozunk, magasabb épületek esetén mobildarut használunk.
  • Munkánk előtt állapot- és terepfelmérést végzünk.

A homlokzat felújításának előkészületei:

homlokzat tisztítás előkészület

Tisztítószer felvitele

A tisztítószert, amelyet kifejezetten a homlokzat tisztítására fejlesztettek ki, a fal nagy területén elosztják. Ehhez a művelethez szakembereink akár 10 méter hosszú csöveket használnak, és így elkerülhetik az állványzat időigényes felépítését.

 

homlokzat tisztítás behatási idő

Behatási idő

Rövid idő elteltével láthatóvá válnak a szennyeződés feloldódásának első jelei. A tisztítószer behatol a fal pórusaiba, és így biztosítja a mély, hatékony tisztítást. Még a mély elszíneződéseket is hatékonyan semlegesíti.

Ha a tisztítandó felület tíz méternél magasabban van, vagy nehezen hozzáférhető, ez nem jelent problémát, ehhez mobil munkaállványokat használunk.

 

homlokzat tisztítás lemosás

Leöblítés vízzel

Az expozíciós idő eltelte után a szennyeződést 90 fokos hőmérsékletű magasnyomású tiszta vízzel lemossuk. A teleszkópos tisztítócső víznyomása kíméletes a vakolathoz, csak a feloldott szennyeződést távolítjuk el.

 

homlokzat tisztítás védőréteg

Speciális védelem felvitele

A folyamat végén a tiszta homlokzatra felhordjuk azt a speciális anyagot, mely a továbbiakban védi a felületet. A fal tisztasága hosszú időn keresztül megmarad, a szennyeződések nehezebben tapadnak meg. Ezzel a speciális homlokzat védő réteggel 5 év garanciát vállalunk a homlokzat tisztaságára.

 

Homlokzati felületvédelem

Épületének homlokzata most újnak tűnik! Annak érdekében, hogy hosszú ideig így maradjon, átlátszó védőoldatot alkalmazunk a tiszta felületre. Bebizonyosodott, hogy gátolja az algák és gombák újbóli megtelepedésését, így hosszabb ideig élvezheti a folt nélküli homlokzatot, melyre 5 év garanciát adunk.


Homlokzat tisztítás előtt és után

Egyetlen kép is többet mond ezer szónál...

Kérje ingyenes próbatisztításunkat, így meg tud győződni hihetetlen hatásáról.

Különösen a forgalmas utak mentén egy szikrázóan tiszta ház valódi látványosság, és büszkesége a tulajdonosoknak.


Van kérdése?

Szeretne egy ingyenes konzultációt, amely magában foglalja a mintaterületet és az ajánlatot a helyszínen? Nincs probléma! Írj nekünk!

CLEAN WALL Kft.

A tiszta homlokzatokért!

Cím: 9900 Körmend, Ipari Park, 1540/36 hrsz.

Telefon:  +36 70 368 0122

e-mail: office@clean-wall.eu

© 2021 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper